Asiaten Mat

  • Forstørr
  • Standard skriftstørrelse
  • Forminsk
Skriv ut
LOGO-Asiaten Mat


Biffkjøtt i peppersaus


Bilde kommer!

     DETTE TRENGER DU

200 g biffkjøtt (ytrefilet)
3 ss østerssaus
1 fed hvitløk
1 ts palmesukker
1 ts (toppet) grovmalt pepper
1/2 rød paprika
1/4 gul paprika
1 liten løk
80 g blomkål
60 g brokoli
1/2 gulrot
2 stilker Thai vårløk
3 ss olje til steking
7 ss østerssaus
1 ts maismel
3 ss varmt vann

Skjær kjøttet i tynne skiver og ha det i en skål. Hakk hvitløk i små biter og bland det med kjøttet sammen med palmesukker, grovt pepper og østerssaus (3 ss). Bland dette godt sammen og la kjøttet marinere i ca 1 time.

Skjær løken i båter og del løklagene.
Del blomkål og brokoli i små buketter.
Del gulrot på langs og skjær den i avlange tynne skiver. Skjær rød og gul paprika i passe store biter og del vårløk i ca 3 cm lange biter.
PS! Det er viktig å gjøre klar grønnsakene før steking siden stekingen kun tar et par minutter.

Hell 7 ss østerssaus i en liten skål, tilsett maismel og varmt vann (3 ss) og bland godt.

Stek kjøttet over høy varme. Vend hele tiden og pass på at det ikke koker, Stek det gjerne i 2 omganger. Sett til side.

Varm opp olje i woken til passe høy temperatur.
Ha i løken og fres denne i ca 20 sek. Røre hele tiden!
Tilsett gulrot, brokoli og blomkål, bland godt og rørestek dette ca 1 min.
Husk, røre hele tiden!
Ha i kjøttet og bland dette sammen. Tilsett så paprika og vårløk og bland dette med resten. Ha over østerssaus og rørestek i ca 1/2 minutt.

Retten serveres varm sammen med nykokt ris.
Vel bekomme.

Handleliste hos Asiaten Mat
Østerssaus, Hvitløk, Palmesukker, Grovt pepper, Thai vårløk, Ris

                                   
www.asiatenmat.no


Tilbake ... Asiaten Mat  -  Drotningsvik Senter
Åpningstider: 10.00 - 20.00 (18.00) - tlf: 55 93 21 00