Asiaten Mat

  • Forstørr
  • Standard skriftstørrelse
  • Forminsk
Skriv ut
LOGO-Asiaten Mat


Massaman Curry

   Kurs_30_10_11_9-ny

    DETTE TRENGER DU:

200 g biffkjøtt
2 - 3 ss Massaman curry
4 dl kokosmelk
2 ss fiskesaus
2 ss palmesukker
(50g)
1 Laurbærblad (Bay leaf)
1 liten kanelstang
1 liten løk
1 stor potet
1/2 - 1 ss tamarind juice (konsentrat)
1/2 -
1 ts thai buljong pulver
2 ss ristede peanøtter (usaltet)

Skjær kjøttet i litt store strimler eller små terninger.
Kok opp poteten og skjær den i store terninger.

Kok 2 dl av kokosmelken i ca 5 minutter. Tilsett curry paste og bland denne godt inn i kokosmelken.
Ha i kjøtt, fiskesaus, laurbærblad, kanelstang, buljong, tamarind juice, sukker og resten av kokosmelken. La dette koke i 5 minutter.

Ha i løk og ristede peanøtter og la alt koke i yterligere 5 minutter. Ha i poteten på slutten av koketiden.

Serveres med nykokt ris.

PS!
Retten kan småkoke i en times tid for å få mørere kjøtt. Bruk da oppskåret rå potet .
Du kan også bytte ut kjøttet med kyllinglår.


Handleliste hos  Asiaten Mat 
Massaman curry, kokosmelk, fiskesaus, palmesukker, laurbærblad, kanelstang, tamarind juice(konsentrat), thai buljongpulver, usaltede peanøtter, ris.

                                                   www.asiatenmat.no



Tilbake ...
Asiaten Mat  -  Drotningsvik Senter
Åpningstider: 10.00 - 20.00 (18.00) - tlf: 55 93 21 00