Asiaten Mat

  • Forstørr
  • Standard skriftstørrelse
  • Forminsk
Skriv ut
LOGO-Asiaten Mat

Gul Curry med Scampi

Bilde kommer

Gul Curry med scampi
og cherry tomater.
(Kaeng kari kung)

     Dette trenger du.

800 g Scampi
1 ss Gul Currypaste
4 dl Kokosmelk
8 Cherry tomater
2 røde chilli (uten frø)
1/2 ts salt
1 1/2 ts Palmesukker
1 ss Fiskesauce


Rensk scampi, ta vekk hode og skall, men la halestussen sitte igjen. Skjær et snitt langs ryggen og ta vekk tarmen.
Skyll scampiene for å få bort uønsket skall osv.

Ha halvparten av kokosmelken i en Wok eller panne og gi den et oppkok over medium varme til overflaten får en lett oljeaktig hinne. Ha i currypaste og bland godt.
Tilsett fishsauce, palmesukker og salt sammen med resten av kokosmelken og la det koke opp i ca 5 minutter.

Del chillien, ta ut frøene og skjær den i strimler. Del cherry tomatene i 4.
Ha scampi, tomater og chilli opp i sausen og gi dette et lite oppkok til scampien er gjennomkokt.

Serveres sammen med nykokt ris og agurksalat.


Handleliste hos  Asiaten Mat
Scampi, gul curry paste, kokosmelk, chilli, palmesukker, fiskesaus, Ris.

                                                 www.asiatenmat.no


Tilbake ...

Asiaten Mat  -  Drotningsvik Senter
Åpningstider: 10.00 - 20.00 (18.00) - tlf: 55 93 21 00