Asiaten Mat

  • Forstørr
  • Standard skriftstørrelse
  • Forminsk
Info: Your browser does not accept cookies. To put products into your cart and purchase them you need to enable cookies.
Print

Olje

De vanligste matoljene.
Disse oljene utgjør en betydelig del av verdens matolje produksjon.
Trykk på linken og les mer om:
Maisolje - Olivenolje - Palmeolje - Peanøttolje - Rapsolje - Sesamolje - SoyaoljeSolsikkeolje.

 

Bruk av olje i Matlaging.
En hovedregel er at kaldpresset olje bør brukes til salater og dressinger og bør til en viss grad skånes for høye temperaturer, som steking.

Olivenolje, rapsolje, soyaolje og solsikkeolje er oljer som godt kan benyttes til steking, men det forutsetter at steketemperaturen ikke blir for høy.

Frityrsteking krever høye temperatur. Da bør oljer med mer mettet fett benyttes, som palmeolje. Det er omdiskutert hvorvidt slikt mettet fett er sunt eller usunt.








Display #  
Results 1 - 20 of 37

Produkter

Velg en kategori i listen.


Advanced Search