![]() |
|
|
|
Bilde kommer! |
|
DETTE TRENGER DU 200 g biffkjøtt (ytrefilet) |
Skjær kjøttet i tynne skiver og ha det i en skål. Hakk hvitløk i små biter og bland det med kjøttet sammen med palmesukker, grovt pepper og østerssaus (3 ss). Bland dette godt sammen og la kjøttet marinere i ca 1 time. Skjær løken i båter og del løklagene. Hell 7 ss østerssaus i en liten skål, tilsett maismel og varmt vann (3 ss) og bland godt. Stek kjøttet over høy varme. Vend hele tiden og pass på at det ikke koker, Stek det gjerne i 2 omganger. Sett til side. |
Varm opp olje i woken til passe høy temperatur. Ha i løken og fres denne i ca 20 sek. Røre hele tiden! Tilsett gulrot, brokoli og blomkål, bland godt og rørestek dette ca 1 min. Husk, røre hele tiden! Ha i kjøttet og bland dette sammen. Tilsett så paprika og vårløk og bland dette med resten. Ha over østerssaus og rørestek i ca 1/2 minutt. Retten serveres varm sammen med nykokt ris. Vel bekomme. |
|
Handleliste hos Asiaten Mat |
|
Asiaten Mat - Sartor Parken Åpningstider: 10.00 - 21.00 (18.00) - tlf: 53 50 05 51 |