Dette trenger du:
500 gr. indrefillet av okse 90 gr. usaltede ristede cashewnøtter 8 små vårløk (asiatiske) 2 fed hvitløk 1 stykke grønn ingefær (ca. 2,5 cm) 3 ss olje 1 ss maismel ½ kopp vann 2 ts sate saus 1 ts sesame olje 1 ss soya saus
|
Skjær kjøttet i tynne strimler, ca 5 cm lang. Varm opp 2 ss olje i panne eller wok og stek halvparten av kjøttet. Fjern kjøttet fra wok og stek resten. Skjær vårløk i ca. 2.5 cm lengde, knus hvitløk og finhakk grønn ingefær.  Varm resterende olje i wok, tilsett hvitløk, vårløk, ingefær og cashew nøtter og la det steke i 1 minutt. Ha i kjøttet og bland godt sammen.
Bland maismel, vann, sate saus, sesam olje og soya saus i en skål og rør godt. Tilsett blandingen i wok og rør til det koker og er godt blandet.
Server med det samme sammen med nykokt ris.
|
Handleliste hos Asiaten Mat Ristede cashewnøtter, vårløk, hvitløk, fersk ingefær, olje, maismel, sate saus, sesam olje, soya saus, Ris.
www.asiatenmat.no
|