De vanligste matoljene.
Disse oljene utgjør en betydelig del av verdens matolje produksjon.
Trykk på linken og les mer om:
Maisolje - Olivenolje - Palmeolje - Peanøttolje - Rapsolje - Sesamolje - SoyaoljeSolsikkeolje.

 

Bruk av olje i Matlaging.
En hovedregel er at kaldpresset olje bør brukes til salater og dressinger og bør til en viss grad skånes for høye temperaturer, som steking.

Olivenolje, rapsolje, soyaolje og solsikkeolje er oljer som godt kan benyttes til steking, men det forutsetter at steketemperaturen ikke blir for høy.

Frityrsteking krever høye temperatur. Da bør oljer med mer mettet fett benyttes, som palmeolje. Det er omdiskutert hvorvidt slikt mettet fett er sunt eller usunt.


Olje

Allegro - Extra Vergine Olive oil

FA-025. Ekstra vergin oliven olje.

Grunnpris:

Delizio - Soya Oil, 1L

FA-035. Soyaolje.

Grunnpris:

Excotic - Sesam olje

FA-010. Sesam olje

Grunnpris:

Exotic - Wok oil

FA-013. Wok olje. 250ml.

Grunnpris:

Gea - Linfrø olje

FA-045. Linfrø olje.

Grunnpris:

Jasmin - Maisoil, 1-2L

FA-005. Maisolje

Grunnpris:

Jasmin - Maisolje, 4liter

FA-001. Maisolje, 4 liter

Grunnpris:

Jasmin - Rapeseed oil, 1L

FA-004. Rapsolje.

Grunnpris:

Jasmin - Solsikkeolje, 1L

FA-006. Solsikkeolje, 1L.

Grunnpris:

Jasmin - Solsikkeolje, 4 L

FA-002. Solsikkeolje, 4L

Grunnpris:
Side 1 av 4

Varekatalog

Varesøk