Sauser
er en vesentlig bestanddel i mat over hele verden. De tilsetter smak, gjør retten saftig og ikke minst gir retten et tiltalende utseende. Det finnes mengder av forskjellige sauser, men de mest vanlige sausene i det asiatiske kjøkken er:

- Sørøst Asiatiske, slik som i det Thailandske og Vietnamesiske kjøkken, brukes ofte fiskesaus, laget av gjæret fisk.
- Koreansk kjøkken bruker sauser som doenjang, gochujang, samjang og soya saus.
- Kinesisk kjøkken er kjent for tilberedning av sauser basert på soya bønner som (soya saus, duobanijang, hoisin saus, sweet been saus), og mange andre sauser slik som chili saus og østers saus. En av de mest utpregede (og populære) kinesiske sausene er sweet and sour sauce.


Velg i listen til venstre for å se sausene vi har i butikken.

Ingen poster ble funnet

Sauser

Varekatalog

Varesøk