DETTE TRENGER DU:
200 g biffkjøtt 2 - 3 ss Massaman curry 4 dl kokosmelk 2 ss fiskesaus 2 ss palmesukker (50g) 1 Laurbærblad (Bay leaf) 1 liten kanelstang 1 liten løk 1 stor potet 1/2 - 1 ss tamarind juice (konsentrat) 1/2 - 1 ts thai buljong pulver 2 ss ristede peanøtter (usaltet)
|
Skjær kjøttet i litt store strimler eller små terninger. Kok opp poteten og skjær den i store terninger.
Kok 2 dl av kokosmelken i ca 5 minutter. Tilsett curry paste og bland denne godt inn i kokosmelken. Ha i kjøtt, fiskesaus, laurbærblad, kanelstang, buljong, tamarind juice, sukker og resten av kokosmelken. La dette koke i 5 minutter.
Ha i løk og ristede peanøtter og la alt koke i yterligere 5 minutter. Ha i poteten på slutten av koketiden.
Serveres med nykokt ris.
|
Handleliste hos Asiaten Mat Massaman curry, kokosmelk, fiskesaus, palmesukker, laurbærblad, kanelstang, tamarind juice(konsentrat), thai buljongpulver, usaltede peanøtter, ris.
www.asiatenmat.no
|