![]() |
|
Phanaeng curry med biffkjøtt |
|
Phanaeng nua |
|
Dette trenger du. |
Skyll kjøttet og skjær det i strimler. Varm opp kokosmelk over medium varme til overflaten får en oljeaktig konsistens. Ha i currypaste og bland godt i 2 minutter til blandingen har fått en rød oljeaktig overflate. Tilsett kjøttet og la det koke i ca 5 minutter til det er ferdig kokt. Tilsett salt, fiskesaus, kaffir lime blader, sukker og knuste peanøtter og rør godt. Reduser varmen og la retten småkoke i ca 10 minutter til kjøttet er mørt. |
Ha retten over på et serveringsfat og ha over rød chili som garnityr. Server retten varm sammen med nykokt ris. |
|
Handleliste hos Asiaten Mat |
|
Asiaten Mat - Sartor Parken Åpningstider: 10.00 - 21.00 (18.00) - tlf: 53 50 05 51 |